среда, 10 марта 2010 г.

Ringireis S-Peterburgis

Tänu Riiklikule Vene Muuseumile (Peterburg) ja hotelli "Sankt-Peterburg" toetusele, oleme jälle valmis koostöös Kooliturismi ja eespoolnimetatud asutustega tegema 15 õppereisi Peterburi ajavahemikul märts-aprill 2010.

Pakume täispaketi koos "kolm korda päevas" toitlustamisega restoranis, kahekohalise majutusega kesklinna mugavas hotellis, kiire ja mõnusa bussisõiduga, lihtsa kuid huvitava ekskursiooniprogrammi ja muu sinna juurde kuuluvaga (turistiviisa Venemaale ja reisikindlustus) ainult 1700 krooni eest!

Kui arvestada täismaksumust oleks summa üle kolme tuhande! Kindlasti saaks ka odavamalt, aga soovime jätkata oma tuntud headuses sõite, et ka tagasi saabudes oleks hea öelda, "oli küll mõnus!". 2 õpetajat sõidavad kaasa tasuta!

Et sõit just teie kooli õpilastele teoks saaks, on vaja saata nii ruttu kui võimalik õpilaste-õpetajate nimekiri (tabeli kujul) koos järgmiste andmetega:
1. Perekonna - ja eesnimi
2. sünniaeg (päev, kuu, aasta) ja koht (linn või maakond)
3. kodakondsus
4. elukoht (koos postiindeksiga), telefon ja e-posti aadress
5. kool ja klass
6. Millal oldi viimati ja mitu korda üldse on Venemaal käidud
Iga nime taha tuleb märkida kas M (mees) või N (naine).

Kui nimekiri on valmis, tuleb täita ankeet (balnketid saab Minu Riik büroost Nunne 2), vajalik on ka 1 foto (3x4 sm) ja siis tuleb esitada need koos kehtiva passiga (kehtivus peab olema veel kuus kuud peale viisa kehtvusaja lõppemist).
Tasuda saab kas sularahas või ülekandega.
Märkige ära ka aeg, millal orienteeruvalt sõita soovitakse.
Viisa vormistamine võtab aega 10 päeva, seega võiks esimese reisi planeerida mitte varem kui 16. märtsil, järgmised juba sealt edasi.

Loodan, et meie pakkumine oli Teie poolt juba oodatud!
Kõigi küsimustega pöörduge kas e-posti aadressil toivo@minuriik.ee või telefonil 5032843

Manuses on ka soovituslik reisikava. Kindlasti soovitakse minna ka teatrisse või tsirkusse, seda saab aga juba iga konkreetse tellimuse puhul eraldi vaadata.

Planeerime aprillis taolise kuid veidi pingestatuma programmiga sõidu ka õpetajetele-koolijuhtidele!

Meeldivate koostöösoovidega

Teie

Toivo Keva

Комментариев нет:

Отправить комментарий